Přijďte za námi na Trhy jako Brno za Vaňkovku

07.04.2016 16:36

Máme napečeno a vyrážíme za Vámi k Vaňkovkce. Pátek a sobota 8. a 9. 4. 2016

První letošní Trhy jako Brno začínají v pátek 8. a končí v sobotu 9. dubna večer. Pekárny Blansko opět budou přitom. Náš stánek najdete na farmářských trzích za Vaňkovkou a máme pro Vás připravenou vyladěnou chutnou kolekci pečiva a dobrot. Připravený je i program pro děti, dílničky, malování na obličej a další a kořeněné asijské food speciality. Nepropásněte ani jeden den. Těšíme se na Vás. Pekaři a cukráři Pekáren Blansko a. s.

Regionální výrobce pečiva a cukrářských výrobků Pekarný Blansko a. s., překvapují své zákazníky specialitami, které nejen krásně vypadají, ale především skvěle chutnají. Zvláště v posledním roce se Pekárny Blansko pustily s nadšením do starodávných receptů z kuchařek našich babiček. A zásadní roli v tom hraje rukodělná výroba. Speciální kolekce k Vánocům, Velikonocím, či svátku svatého Valentýna ochutnaly letos už stovky zákazníků. V malosériové výrobě nechyběla marcipánem zdobená perníková srdce, krémové dortíky, chutné kraslice i beránci mnoha barev, chutí i velikostí.

Pekárny Blansko a. s. disponují vlastní sítí podnikových prodejen. Najdete je především v Blansku, ale také v Boskovicích, Brně nebo v Bořitově na Blanensku. Pro pohodlí zákazníků jsou v prodejnách zřízeny jídelní koutky, kde je možné si dát kávu a k ní čerstvé pečivo nebo zákusky.

Široký sortiment výrobků najdete i v předpokladních zónách obchodních domů Kaufland. V Blansku, Boskovicích, Brně-Židenicích, ve Svitavách i Vyškově.Široký sortiment výrobků najdete i v předpokladních zónách obchodních domů Kaufland. V Blansku, Boskovicích, Brně-Židenicích, ve Svitavách i Vyškově.

Specialitou Pekáren Blansko je také poctivý venkovský chléb. S křupavou krustou na povrchu a jemnou střídou uvnitř. Zraje totiž na přírodním kvasu se syrovátkou a vydrží chutný i celý týden. Poznáte jej podle obrázku venkovského stavení, které zdobí povrch dvoukilového kulatého bochníku. Tmavší, žitnou variantou je například kovářský chléb. Oblíbené jsou i pivní rohlíky a další výrobky.

BIO a zdravá výživa

Na pultech prodejen Pekáren Blansko najdete také certifikované BIO výrobky a těstoviny, tyčinky a další druhy. Kromě toho samozřejmě ve svých pecích připravují na trh i klasické druhy pečiva pro každodenní spotřebu.

Pekaři a cukráři Pekáren Blansko a. s. za svou práci ručí. Dělají ji s řemeslnou zručností a s láskou. Výsledkem je pečivo, na kterém si pochutnáte tak, jakoby ho upekla babička v domácí peci.