P ekárny Blansko a. s.

Pekaři a cukráři s řemeslnou rutinou od roku 1953 

                                            Zborovecká 1193/10, Blansko 678 01 | T.:  516 417 503-4 | objednavky@pekarnyblansko.cz

__________________________________________________________________________________________________________________________
 

   

Vlastní síť maloobchodních prodejen Matějovo pekařství

___________________________________________________________________________________________________________________________

Aktuality

11.06.2018 11:34
Eva a Vašek, Jožka Šmukař, Naďa Urbánková a stovky návštěvníků Slavností lidové hudby na Výstavišti Floria Kroměříž si oblíbili Matějovo pekařství, prodejnu Pekáren Blansko a.s.. A vzniklo tohle pěkné video v produkci Evy a Vaška. Podívejte se, třeba se tam najdete i vy.
07.06.2018 13:47
Pracovník na obsluhu mísích strojů a pecí. HPP, 3 směnný provoz, výkon práce Blansko. Vyučen v oboru výhodou, manuální zručnost, možnost zaškolení. Nástup možný ihned. Kontakt pro bližší informace: Petr Mrázek, T.: 724 776 424,  mrazek@pekarnyblansko.cz
07.06.2018 13:44
Chystáte se v neděli na Výstaviště Floria do Kroměříže? Postaráme se o vaše chutě a žízně. Na prodejně Matějovo pekařství od 11 do18 h. Stavte se na kávičku, svačinku, zákusek...Mňam
06.06.2018 11:10
Čerstvé polotovary do Vašich pecí. CHLAZENÉ, NE MRAŽENÉ!   Aktuální sortiment od nás: Sádlový suk 50g Cereální cop 70g Kornspitz 60g Loupák 72g Objednávky 24 hod předem Doprava v chlazeném stavu Kvalita bez chemie Zvýšení trvanlivosti Efektivnost - peču až je...
06.06.2018 11:06
Vážení obchodní přátelé, kolegové, srdečně Vás zveme ke společnému setkání na Kongresu Samoška, který se uskuteční ve dnech 6. - 7. června v TOP Hotelu Praha. Budeme Vám k dispozici, představíme naše výrobky a filosofii prodeje. Mezi řečníky vystoupí také ředitelka obchodní sítě Renata Brychtová,...
31.05.2018 11:02
Doporučujeme NOVINKU ke grilu - CHLEBOVOU PLACKU! Specialita vyvinutá v Pekárny Blansko a.s. K přípravě hamburgerů i jako samostatná příloha k masu. Stačí jen rozříznout a mírně prohřát na grilu. Krátkým působením tepla se zatáhnou póry na povrchu housky a díky tomu vsakuje méně tekutiny. A...
Záznamy: 19 - 24 ze 98
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>